Låna 10000 kr utan UC

Här har du möjlighet att jämföra olika typer av mikrolån från en mängd långivare. På så sätt får du en snabb överblick av var du kan få pengarna snabbast och vem som erbjuder de lägsta lånekostnaderna. Ett ta ett snabblån ska vara enkelt och behöver inte innebära några stora extrakostnader, men då gäller det alltså att noggrant kontrollera återbetalningstid, ränta och så vidare för att vara medveten om vilka villkor som gäller hos respektive långivare. Vissa långivare kräver att du inte har någon anmärkning hos Kronofogden för att få låna, medan du hos andra kan låna 10 000 kr utan UC. I stället för att göra en kreditprövning hos Upplysningscentralen använder de sig av andra kreditupplysningsföretag för att kontrollera din kreditvärdighet, vilket är bra för dig som inte vill att dina låneansökningar ska synas hos andra långivare. 

Låna 10000 kr då du behöver – utan UC

Du som behöver låna 10 000 kr är antagligen inte ute efter att göra ditt livs investering, utan en sådan summa brukar ofta handla om oförutsedda kostnader i vardagen. Det kan vara ett badrum som fått en vattenläcka eller en ugn som plötsligt slutat att fungera. Om detta inträffar precis innan löning eller i samband med att du gjort en annan stor betalning kan ett mindre lån vara din bästa lösning. Långivare som erbjuder smålån kan ofta betala ut summan snabbt till ditt bankkonto bara någon dag efter att du gjort din låneansökan. Perfekt för dig som har en brådskande betalning att täcka eller en räkning med ett nära sista-betalnings-datum. 

Låna 10000 kr trots betalningsanmärkning

En av fördelarna med att ta hjälp av en jämförelsesajt är att du snabbt får en överblick av vilka långivare som erbjuder snabblån och SMS-lån trots att du har en tidigare betalningsanmärkning. Om du har missat att betala en räkning i tid hamnar detta som en notis hos Kronofogden, vilket syns när en långivare gör en kreditprövning. Betalningsanmärkningar kan minska din kreditvärdighet och din chans att få lånet beviljat. Detta gäller främst hos de större bankerna, men det finns alltså långivare som tittar på din nuvarande ekonomiska situation i stället för att fokusera på din betalningshistorik. Du hittar dem enkelt här på vår jämförelsesajt! 

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 10000 kronor utan ränta

Det finns några långivare som ger 10000 kronor i lån utan ränta. Om du betalar lånet direkt tillbaka, kan du få lån t.om. utan några extra kostnader. Det här är närmast till en gratis kredit som du kan komma till.