Låna 100000 kr snabbt

Det finns stunder i livet när olyckan är framme och man är behov av pengar så snabbt som möjligt. Undvik att spendera dina buffertbesparingar och ansök om ett privatlån idag. Många väljer att vända sig till en annan bank när de behöver extra pengar, till exempel till en renovering inför husförsäljning eller för att köpa en ny bil. På nätet kan du leta dig fram till den bank som passar dig bäst. En del banker använder lån utan UC på mindre belopp men så fort du närmar dig 100 000 kronor blir det svårare.

Få 100 000 utbetalt på kontot redan idag

Bank Norwegian ger dig möjligheten att låna ett större belopp som du enkelt kan ansöka om på deras hemsida. De är transparenta när det kommer till olika slags räntesatser och du kan generera fram ett potentiellt låneerbjudande direkt på webbsidan. Du ansöker enkelt genom att fylla i namn, personnummer och om du har en medsökare på lånet. Räntan sätts individuellt och kan bli så låg som 7,20%. Ett tips är att samla dina andra lån och krediter och baka ihop med det nya lånet.

UC inhämtas för att se om låntagaren har några betalningsanmärkningar. Du måste så klart redovisa för din inkomst, samt vara över 23 år. 

Bank Norwegian: Utöka lånet på 100 000 som en löpande kredit

Som kund erbjuds du ett flexibelt lån som faktiskt kan utökas under återbetalningstiden. Det fungerar därmed som en kredit. Du måste inte heller amortera varje månad, och kan även välja att amortera mer på lånet utöver det som står i din amorteringsplan.


Låna 100 000 kronor med en riktigt förmånlig ränta

På Lån & Spar Bank kan du om du har en hygglig årsinkomst på över 250 000 pressa ner räntan till 8%. Du behöver inte motivera vad pengarna ska användas till och så fort din ansökan är beviljad så betalas pengarna ut till ditt konto. Det här passar dig som till exempel vill låna pengar till ett bilkö från en bilfirma, eftersom du måste betala kontant vid köp av en begagnad bil från en privatperson.

Det här passar dig som till exempel vill låna pengar till ett bilköp, då du måste betala kontant vid ett köp på andrahandsmarknaden.


Låt en låneförmedlare hitta det billigaste lånet på 100000 kr

En låneförmedlare erbjuder en tjänst som innebär att den som vill låna 100000 kronor endast behöver göra en enda ansökan om lån och därmed behöver endast en kreditupplysning inhämtas. Låt bankerna tävla över dig!