Låna 150000 kr snabbt

När du kan låna pengar utan att behöva ställa någon säkerhet står du ofta inför en nyuppkommen situation och en möjlighet som du inte vill ska gå förlorad. Att ansöka om lån i en traditionell bank är ofta en krånglig process och ofta måste du motivera vad du ska använda pengarna till. 

Oavsett om du behöver köpa ny elektronik eller kanske behöver investera i en resa så bör du kunna hitta en bra lösning via någon av bankerna för privatlån. Här fyller du i ansökan direkt på webbsidan, med information om inkomst och personnummer. Du får svar snabbt och förbinder dig inte till något förrän du har signerat lånedokumentet. Om du föredrar att göra en ansökan utan UC så kan du vända dig till långivare som erbjuder mindre snabblån men belopp över 100 000 kronor kräver ofta en UC. 

150 000 från Bank Norwegian är ditt med några få klick

Bank Norwegian är en seriös aktör som startades i Norge och nu etablerar sig på svenska marknaden. De ger dig chansen att ta ett hopbakslån där du kan samla dina tidigare lån och krediter. Du kan enkelt skapa dig en överblick om vad månadskostnaden blir för lånet genom att simulera fram ett låneerbjudande. Räntan sätts individuellt och tar hänsyn till din inkomst och andra upplysningar du lämnat i din ansökan. För att få ner räntan kan du ha med en medlånesökare. 

För din och bankens säkerhet undertecknas ditt kontrakt med BankID. I din avbetalningsplan står vad du ska betala varje månad men du har också möjligheten att utebli med amorteringen i 60 dagar. Skulle du vilja betala mer en annan gång, så går det bra.


Låna 150 000 kronor med en riktigt förmånlig ränta

På Lån & Spar Bank kan du om du har en hygglig årsinkomst på över 250 000 pressa ner räntan till 8%. Du behöver inte motivera vad pengarna ska användas till och så fort din ansökan är beviljad så betalas pengarna ut till ditt konto. Det här passar dig som till exempel vill låna pengar till ett bilkö från en bilfirma, eftersom du måste betala kontant vid köp av en begagnad bil från en privatperson.

Det här passar dig som till exempel vill låna pengar till ett bilköp, då du måste betala kontant vid ett köp på andrahandsmarknaden.


Låna 150 000 med ett praktiskt låneskydd

ICA-banken ger dig också möjligheten att låna utan säkerhet till rimliga räntor. Många lånar här om de vill finansiera ett renoveringsprojekt eller liknande. Du kan också ansöka om ett låneskydd som träder in om du plötsligt skulle förlora ditt arbete eller bli sjuk. Det känns tryggt att veta att man kan betala tillbaka i tid. 

Det du bör tänka på är att du måste fylla i ditt syfte med lånet, men det sköts diskret på nätet via ett webbformulär. 

Låt en låneförmedlare hitta det billigaste lånet på 150000 kr

En låneförmedlare erbjuder en tjänst som innebär att den som vill låna 150000 kronor endast behöver göra en enda ansökan om lån och därmed behöver endast en kreditupplysning inhämtas. Låt bankerna tävla över dig!