Låna 20000 kr utan UC

Om du behöver betala en oväntad faktura på 20 000 kr och inte har täckning för detta kan ett snabblån hjälpa dig ur situationen. På så sätt riskerar du inte att råka ut för förseningsavgifter eller betalningsanmärkningar hos Kronofogden, utan får snabbt och enkelt pengarna insatta på ditt konto inom någon bankdag och du kan betala din oväntade faktura utan problem. Det viktiga här är att välja en långivare som erbjuder bra villkor och låga kostnader så att snabblånet inte påverkar din ekonomiska situation negativt. För att göra detta kan du använda dig av vår jämförelsesajt och på så sätt få en bra överblick av vilka långivare som passar dina förutsättningar och hur mycket det kommer kosta dig att låna 20 000 kr.

Många erbjuder dig även möjlighet att ta ett SMS-lån eller snabblån utan att göra en kontroll hos UC, vilket är bra då det inte påverkar din kreditvärdighet negativt inför framtida större lån. 

Låna 20000 kr enkelt och snabbt

En stor fördel med att jämföra olika långivare med varandra är att du enkelt kan se vilka som erbjuder snabbast utbetalning. Kanske behöver du betala en faktura inom bara ett par dagar eller står helt utan kyl och frys då den gamla gått sönder. Då är det guld värt att kunna få pengarna insatta direkt på ditt bankkonto. Detta beror dock på vilken långivare du väljer, så gå noggrant igenom de alternativ som passar dina förutsättningar och välj den som kan erbjuda dig det mest förmånliga med direkt utbetalning. 

Låna 20000 kr trots betalningsanmärkning

Hos oss kan du enkelt sortera ut de långivare där du kan låna 20 000 kr utan UC och med betalningsanmärkningar. De använder sig av andra kreditupplysningsföretag som där kreditprövningen inte är synlig för andra långivare och väljer också att fokusera på din nuvarande ekonomiska situation i stället för att titta på eventuella betalningsanmärkningar från tidigare. Det ger dig möjlighet att låna 20000 kronor och täcka upp för de akuta kostnader du råkat ut för, oavsett om det handlar om en dyr tandläkarräkning eller en diskmaskin som gått sönder precis innan löneutbetalningen.  

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 20000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett SMS-lån, snabblån och mikrolån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån. Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billig lån från Santander

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 12 år och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %