Låna 200000 kr snabbt

Ett privatlån är ett bra alternativ när du behöver få pengar snabbt in på kontot och vill ha en förenklad låneprocess. Fyll i låneansökan med några få upplysningar och få svar nästan direkt om lånet är beviljat eller ej. På de flesta mindre lån under 50 000 kronor krävs ingen UC vilket är bra för din kreditvärdighet. När du behöver investera i den där badrumsrenoveringen inför husförsäljningen eller kanske köpa en bil kontant, så är ett privatlån en god lösning. Det finns också möjlighet att samla gamla lån och krediter när din egen bank säger nej.

Ansök om flexibel lån från Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder lån upp till 500 000 kronor så självklart finns det möjlighet att låna 200 000 kronor. Man kan också utnyttja att det är ett flexibelt lån och amortera mindre någon av månaderna. Det här fungerar även på andra hållet då man också kan betala in mer. Hela lånet blir på sätt och vis som en kredit.

När det handlar om så stora belopp så inhämtar långivaren en UC på den som söker. Man gör en inkomstkoll och genererar fram en räntesats enligt dina upplysningar. För att du ska få lägre ränta rekommenderas att du har en medsökare.


Ett låneskydd är en trygghet vid ett lån på 200 000

Det går att låna upp till 300 000 kronor på Santander med en ränta mellan 4 – 12%. Du ska dock ha i åtanke att banken gör en kreditprövning på dig, dvs de inhämtar en UC. När du väl har signerat lånet med BankID får du pengarna inom tre bankdagar.

Hos Santander får du ett så kallat låneskydd gratis de första tre månaderna som är perfekt om du plötsligt skulle drabbas av arbetslöshet. Dessutom kan du få betalningsfria månader vid behov. Tänk på att lånet sjunker snabbare om du gör extra inbetalningar. För annuitetslån sjunker låneskulden minimalt i början eftersom annuitetsbetalningarna då mest består av ränta, medan amorteringstakten blir snabbare och snabbare i slutet av låneperioden. 


Låt en låneförmedlare hitta det billigaste lånet på 200000 kr

En låneförmedlare erbjuder en tjänst som innebär att den som vill låna 200000 kronor endast behöver göra en enda ansökan om lån och därmed behöver endast en kreditupplysning inhämtas. Låt bankerna tävla över dig!