Låna 25000 kr snabbt

Här kan du jämföra privatlån, SMS-lån och snabblån från en mängd olika långivare. Allt för att du ska hitta det alternativ med de villkor som passar dina ekonomiska förutsättningar allra bäst.

På denna sida hittar du även långivare som godkänner lån trots flera betalningsanmärkningar och långivare där du kan låna 25 000 kr utan kontroll hos UC. Perfekt när du behöver låna pengar fort och inte vill påverka din kreditvärdighet negativt inför eventuella större lån i framtiden.

Var dock alltid noggrann med att jämföra de olika räntesatserna och betala av ditt lån så fort du har möjlighet för att inte råka ut för oväntade kostnader. Ett snabblån ska lösa din ekonomiska situation, inte förvärra den.

Låna 25000 kr enkelt på nätet

Ett snabblån är en typ av lån där det dels går snabbt att göra en låneansökan, men också där du snabbt får pengarna insatta på ditt konto. Behöver du därför täcka en akut kostnad inom ett par dagar kan ett snabblån eller SMS-lån vara din bästa lösning och då är det otroligt tidsbesparande att ha flera olika långivare som godkänner detta samlade på en och samma plats. Här kan du se vilka utbetalningstider de olika långivarna erbjuder och välja det alternativ som passar dig bäst och på så sätt undvika att råka ut för förseningsavgifter eller betalningsanmärkningar på grund av en oväntad räkning eller utgift precis innan lön. 

Låna 25000 kr med flera anmärkningar

Något som kan ställa till det när du ansöker om lån är om du har tidigare betalningsanmärkningar. För även om du idag har en stabil och god ekonomi kan tidigare misstag minska din kreditvärdighet hos många banker. Hos oss kan du dock hitta många olika långivare som godkänner lån trots att du har flera anmälningar hos Kronofogden så att du därmed kan betala av din oväntade räkning eller göra den viktiga investering du önskar. Väljer du dessutom en långivare som inte gör sin kreditprövning hos UC, utan hos ett annat kreditupplysningsföretag, kommer din ansökan inte synas hos andra långivare och därmed inte påverka din kreditvärdighet negativt.

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 25000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 12 år och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %