Låna 30000 kr snabbt

Letar du efter ett sätt att låna 30 000 kr snabbt och enkelt? Då har du kommit helt rätt. Här kan du nämligen jämföra flera olika långivare på en och samma plats som alla erbjuder snabblån, SMS-lån och privatlån för snabb utbetalning. Att jämföra olika alternativ mot varandra ger dig en bättre bild av var du kan få bäst lån efter dina förutsättningar och till en så låg kostnad som möjligt.

En långivare kan erbjuda möjligheten att låna trots betalningsanmärkningar, hos en annan långivare kan du låna 30 000 kr utan kontroll hos UC, medan en tredje kan göra en utbetalning av lånesumman samma dag. Vad är viktigast just för dig? Vi hjälper dig att hitta rätt långivare utan att du själv behöver kontakta dem en och en.

Låna 30000 kr snabbt

Ett lån på 30 000 kr hjälper dig inte att köpa en bostad eller köpa en ny bil, men det kan hjälpa dig att lösa de där oväntade ekonomiska situationerna. Ditt badrum kanske behöver genomgå en akut renovering på grund av en vattenläcka eller så har du fått hem en stor räkning med sista återbetalningsdag precis innan löning. Ett snabblån hjälper dig då att täcka dina utgifter utan att du behöver riskera att drabbas av påminnelseavgifter eller i värsta fall betalningsanmärkningar hos Kronofogden. Det kan nämligen försämra dina chanser att ta lån i framtiden då många banker ser det som en större risk att låna ut till någon som haft tidigare anmärkningar.

Låna 30000 kr trots betalningsanmärkning

Det finns dock en lösning även för dig som har en betalningshistorik med anmärkningar. Marknaden erbjuder nämligen mängder av långivare som i stället väljer att titta till din nuvarande situation och baserar din återbetalningsmöjlighet på denna. Om du har en stadig inkomst och god ekonomi ger de dig alltså möjligheten att låna 30 000 kr trots betalningsanmärkning så att du kan täcka de oväntade kostnader som uppstått. Ta hjälp av vår jämförelseguide för att se de långivare som erbjuder detta och välj sedan det alternativ med den återbetalningstid, ränta och övriga villkor som passar dig allra bäst!

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 30000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 144 månader (12 år) och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %