Låna 400 000 kr utan säkerhet

Har det uppstått en situation som gör att du snabbt måste få tillgång till ett sexsiffrigt belopp? Kanske måste du lägga handpenning på ett nytt boende och redan har förhandlat allt vad du kan med din egen bank. En del bilhandlare vill gärna att man lägger handpenning på bilen, inte minst för att kunna erbjuda en lägre ränta på billånet. Det finns inget som säger att dörren är stängd. Ett privatlån på 400000 kronor kan vara lösningen. Många lån går dessutom att söka enkelt och bekvämt via ett onlineformulär på nätet. Olika lånemäklare kan guida dig fram till det bästa låneerbjudandet och dessutom skickar de ut ansökan till många olika banker.

Få ett låneerbjudande på 400 000 kr du kan känna dig trygg med

Det finns en djungel av olika banker och låneföretag där ute. De mindre lånen kallas ofta för sms- eller snabblån och brukar handla om belopp mellan 2000 kr och 20 000 kr med något högre räntesats och en snabbare återbetalningstakt. Många väljer att låna och få pengarna på kontot samma dag och betalar sedan tillbaka så fort nästa lön kommer för att undvika onödiga räntekostnader.

Ett lån på 400 000 kr kräver ofta en mer utvidgad kreditprövning. De flesta lån av den här kalibern kräver en UC. En UC görs för din egen trygghet, den är ett stresstest för din ekonomi och din tidigare ekonomiska historik. I gengäld är du också i ett bättre förhandlingsläge gällande räntan när du har ett bra kreditbetyg och än mer om du väljer att samla lån och krediter i ett större lån.

Ansök om flexibel lån från Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder lån upp till 500 000 kronor så självklart finns det möjlighet att låna 400 000 kr. Man kan också utnyttja att det är ett flexibelt lån och amortera mindre någon av månaderna. Det här fungerar även på andra hållet då man också kan betala in mer. Hela lånet blir på sätt och vis som en kredit.

När det handlar om så stora belopp så inhämtar långivaren en UC på den som söker. Man gör en inkomstkoll och genererar fram en räntesats enligt dina upplysningar. För att du ska få lägre ränta rekommenderas att du har en medsökare.


Låt en låneförmedlare hitta det billigaste lånet på 400000 kronor

En låneförmedlare erbjuder en tjänst som innebär att den som vill låna 400000 kronor endast behöver göra en enda ansökan om lån och därmed behöver endast en kreditupplysning inhämtas. Låt bankerna tävla över dig!

Lämna plats i din ekonomi för ett lån

Om du har en medsökande på lånet finns det två inkomster att ta med i beräkningen vilket är positivt när räntan genereras. Du vill ha en så låg ränta som möjligt, något som också gäller den ibland förbisedda effektiva räntan. Den effektiva räntan talar nämligen om alla avgifter som finns på lånet. Även största delen av lån på 400 000 kr har avgifter.

För att vara säker på att du får en månadsbetalning du känner dig trygg med kan du använda vår webbplats för att jämföra olika långivare. Det ger dig en bra överblick av vilka alternativ som finns tillgängliga och vilka villkor de olika långivarna erbjuder.