Låna 40000 kr snabbt

Ibland dyker det upp tillfällen i livet där man behöver låna 40 000 kr snabbt och smidigt utan kontroll hos UC. Det kanske handlar om en bil eller båt som behöver finansieras eller att det dykt upp en oväntad kostnad precis innan löning som du inte alls räknat med. Då är det bra att kunna ta hjälp av en jämförelsesajt för att enkelt få en överblick av vilka långivare som finns tillgängliga, vem som erbjuder det mest förmånliga privatlånet och hur villkoren hos de olika företagen ser ut.

Välj bland långivare som erbjuder lån med kontroll hos ett annat kreditupplysningsföretag än UC om du vill att din kreditprövning inte ska finnas synlig för andra långivare eller en långivare där du kan ansöka om lån trots att du har ett skuldsaldo hos Kronofogden sedan tidigare.

Låna 40000 kr snabbt

Om du behöver tillgång till pengarna snabbt för att kunna betala av en räkning eller genomföra ett viktigt köp gäller det att välja en långivare med direkt utbetalning. På så sätt kan du ha pengarna på bankkontot redan samma dag eller inom ett par bankdagar. Du väljer själv det alternativ som erbjuder en passande amorteringsperiod och förmånlig ränta för att lånet ska innebära en så låg kostnad som möjligt. 

Låna 40000 kr trots skuldsaldo

Ett snabblån ska inte behöva minska dina chanser att ta lån i framtiden genom att sänka din kreditvärdighet och heller inte vara omöjligt att få beviljat för att du har en anmärkning hos Kronofogden sedan tidigare. Många banker ser det som en större risk att låna ut pengar till dig om du har en betalningsanmärkning eller har ovanligt många kreditprövningar i ditt register, men här har du alltså möjligheten att hitta långivare som bortser från detta och hellre fokuserar på din nuvarande ekonomiska situation. En anmärkning kan vara orsaken av en turbulent tid i livet när du inte hade möjlighet att betala eller helt missade att betala räkningen i tid på grund av personliga skäl. Har du en god ekonomi idag med fast inkomst finns det många långivare på marknaden som anser att det inte bör ligga till grund för dina lånemöjligheter. Jämför alla alternativ som passar dig med hjälp av vår jämförelseguide och välj den långivare som passar dina ekonomiska förutsättningar allra bäst.

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 40000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 144 månader (12 år) och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %