Låna 500 000 kr utan säkerhet

Låna 500000 kronor utan säkerhet – snabbt och smidigt! Ibland tar livet oväntade vändningar som sätter prov på ekonomin. En dyr tandläkarräkning eller ett nytt jobb som kräver att du köper en bil, men också större utgifter som handpenning till ett bostadsköp. När man hittar den där bostaden man alltid drömt om kan ett privatlån vara en passande lösning. Lånet kan sökas hemifrån i din egen soffa utan krångliga möten med en banktjänsteman och du behöver sällan motivera vad pengarna ska användas till. Ta då hjälp av en smidig jämförelsesajt för att ta reda på vilka långivare som erbjuder möjligheten att låna 500 000 kr och hur de olika villkoren ser ut för att välja rätt alternativ för dig.

Finn låneerbjudandet för dig

Det är närmast standard att bankerna företar en kreditprövning när du ansöker om lån. Andra grundkrav är att du ska vara myndig och ha en fast inkomst. Dock kan det variera vad som anses vara en inkomst då vissa av långivarna även godkänner a-kassa eller annan ersättning som till exempel studiemedel.

Banker som erbjuder sms- eller snabblån gör en enklare prövning av din ekonomiska historik. Det gäller då mindre belopp mellan 2000 kr och 20 000 kr. Beloppet sätts ofta in på ditt konto samma dag så fort lånet är beviljat.

Den här lösningen föredras av dem som föredrar en kort återbetalningstid och som gärna betalar tillbaka redan vid nästa lön eller inom ett par månader.

Ansök om flexibel lån från Bank Norwegian

Bank Norwegian erbjuder lån upp till 500 000 kronor. Man kan också utnyttja att det är ett flexibelt lån och amortera mindre någon av månaderna. Det här fungerar även på andra hållet då man också kan betala in mer. Hela lånet blir på sätt och vis som en kredit.

När det handlar om så stora belopp så inhämtar långivaren en UC på den som söker. Man gör en inkomstkoll och genererar fram en räntesats enligt dina upplysningar. För att du ska få lägre ränta rekommenderas att du har en medsökare.


Låt en låneförmedlare hitta det billigaste lånet på 500000 kronor

En låneförmedlare erbjuder en tjänst som innebär att den som vill låna 500000 kronor endast behöver göra en enda ansökan om lån och därmed behöver endast en kreditupplysning inhämtas. Låt bankerna tävla över dig!

Kreditprövningen är för din trygghet vid lån på 500 000 kr

Om du vill låna ett större belopp (t.ex. 500000 kr) krävs nästan undantagsvis en UC. Det här görs för din trygghet och för att säkra att du har den ekonomi som krävs. Om två ansöker om lånet ses detta som mer positivt och kan också generera en mycket lägre ränta. Du kan enkelt bilda dig en uppfattning om den eventuella månadskostnaden för lånet genom att vända dig till hemsidans lånekalkyl. Det är viktigt att kunna särskilja på nominell och effektiv ränta. Den effektiva räntan ger en mer rättvis bild av månadskostnaden då den också inkluderar avgifter och administrativa kostnader.