Låna 500 kr utan UC

Ibland kan man behöva låna pengar snabbt och få dem utbetalda direkt till sitt konto. Kanske har ett oväntad uttag gjorts på kontot dagen innan lön så att kontot är tomt eller kanske har man fått en oväntad faktura som måste betalas innan nästa löneutbetalning. I dessa situationer kan det vara bra att snabbt kunna låna ett mindre belopp och snabbt få pengarna utbetalda till sitt konto. När det gäller mindre belopp kan det också vara bra med en kort återbetalningstid så att inte kostnaden för lånet blir onödigt hög. Det finns idag dessutom flera kreditgivare som kan bevilja mindre lån utan att inhämta kreditinformation hos Upplysningscentralen.

Låna 500 snabbt

Det finns flera långivare som lånar ut mindre summor i form av både SMS-lån, snabblån och så kallade mikrolån, och betalar ut dessa efter max en bankdag. Gemensamt för dessa är att det går snabbt att både ansöka och få lånet utbetalt till sitt konto, varför det är flexibla och praktiska alternativ till större lån med längre återbetalningstid. Att låna 500 kronor snabbt görs enklast med hjälp av ett snabblån eller ett mikrolån, då dessa låneformer ofta har lägre maxbelopp men i många fall kan ha en snabbare handläggning och en lägre avgift. Det finns till och med vissa långivare som kan erbjuda denna typ av mindre lån helt räntefritt till nya kunder.

Låna 500 trots skuldsaldo

Det finns numera ett flertal långivare som kan erbjuda lån på 500 kronor även till den som har ett skuldsaldo hos Kronofogden. Låntagaren kan då kräva att låntagaren har någon typ av fast inkomst. I vissa fall finns även begränsningar för hur många olika skulder man får ha och hur stora dessa kan vara för att man ska få låna pengar. Värt att tänka på är att räntan hos vissa långivare kan bli något högre om man ansöker när man har ett skuldsaldo. Det kan också vara bra att välja en långivare som gör kreditbedömning utan UC, för att inte ytterligare försämra kreditvärdigheten i onödan genom att kreditupplysningar inhämtas och sedan syns för andra kreditgivare.

Låna 500 kronor utan ränta

Det finns inga långivare som mera lånar ut endast 500 kr, men det finns långivare som ger ut lån utan ränta. Om du betalar lånet direkt tillbaka, kan du få lån utan några extra kostnader.