Låna 50000 kr snabbt

Här kan du jämföra en mängd olika långivare som erbjuder privatlån på 50 000 kr med olika villkor, återbetalningstider och med eller utan kontroll hos UC. Allt för att du ska kunna välja ett alternativ som passar din ekonomiska situation bäst. Här kan du också hitta långivare som erbjuder lån trots att du har flera betalningsanmärkningar då de ser till din nuvarande betalningsförmåga i stället för att fokusera på din betalningshistorik.

Låna 50000 kr snabbt

Behöver du dina pengar så snabbt som möjligt för att exempelvis betala av en akut faktura eller kunna gå vidare med en viktig affär är det viktigt att välja en långivare som erbjuder direkt utbetalning. Ofta kan du få lånesumman insatt på ditt bankkonto inom så kort tid som endast ett par arbetsdagar! Tänk på att det ofta kan innebära en lite högre kostnad att ta ett lån med direkt utbetalning och utan kontroll hos UC, men för dig som behöver pengarna snabbt och inte vill att kreditprövningen ska synas hos andra långivare är det en bra möjlighet. 

Låna 50000 kr med många förfrågningar

Oavsett om du behöver låna 50 000 kr för att göra dig av med en kostsam skuld eller för att göra en viktig investering bör dina möjligheter att få lånet beviljat inte minska på grund av för många kreditprövningar. Tyvärr kan din kreditvärdighet sänkas om det genomförts ovanligt många kreditupplysningar på dig hos UC och flera banker kan ha detta som argument för att inte godkänna ditt lån. Som tur är påverkar tidigare kreditupplysningar hos UC bara din kreditvärdighet i cirka 3-6 månader, men för dig som behöver ta ett lån nu kan det vara skönt att veta att det finns alternativ. Här kan du välja bland långivare där du kan låna 50 000 kr trots många förfrågningar och där de i sin tur gör en kreditprövning hos ett annat kreditupplysningsföretag för att det inte ska synas hos andra långivare. Då påverkar det inte dina chanser att kunna få större lån beviljade i framtiden.

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 50000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 144 månader (12 år) och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %