Låna 60000 kronor snabbt

Här har du möjlighet att snabbt och enkelt få en överblick av vilka långivare som erbjuder lån på 60 000 kr med eller utan kontroll hos UC, med direkt utbetalning och trots tidigare betalningsanmärkningar. Vår jämförelsesajt ger dig chansen att ansöka om ett privatlån efter dina förutsättningar och med villkor som passar dig. I stället för att lägga tid på att besöka flera olika långivare och jämföra respektive lånevillkor får du dem samlade på en och samma plats hos oss.

Låna 60000 kr snabbt och enkelt

Varför kan man då tänkas vilja ta ett lån med direkt utbetalning och utan kontroll hos UC? Du kanske har fått en oväntat hög räkning precis innan löning eller så är det precis nu du har möjlighet att göra den investering du alltid drömt om. Då är det bra att det finns långivare som erbjuder direkt utbetalning där du kan ha pengarna insatta på ditt konto inom bara några dagar. Att du vill låna 60 000 kr utan kontroll hos UC kan handla om att du inte vill minska din kreditvärdighet på grund av för många kreditupplysningar. Ligger det för många kreditprövningar på dig hos UC kan många banker nämligen se det som en större risk att låna ut pengar till dig. Även om det är färre långivare som godkänner lån på dessa summor utan kontroll hos UC finns det ändå de som gör prövningen hos ett annat kreditupplysningsföretag. Detta syns då inte för andra långivare och påverkar inte din kreditvärdighet för högre framtida lån.

Låna 60000 kr trots betalningsanmärkning

En annan bra sak med att ta hjälp av en jämförelsesajt är att du kan hitta långivare som beviljar privatlån på 60 000 kr trots att du har betalningsanmärkningar hos Kronofogden. Även detta ser många banker som en risk och anledning till att inte låna ut pengar till dig. Välj därför en långivare som fokuserar på din nuvarande ekonomiska situation och betalningsförmåga i stället för att titta bakåt i tiden. Du bör dock vara medveten om att lån med snabba utbetalningar, utan kontroll hos UC och trots betalningsanmärkningar kan innebära en lite större kostnad, men det är ett bra alternativ för dig som vill använda pengarna till att förbättra din situation eller inte vill att ett privatlån ska minska dina chanser till ett större lån i framtiden.

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 60000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 144 månader (12 år) och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %