Låna 70000 kr snabbt

Behöver du låna 70 000 kr för att göra en viktig investering eller kanske för att samla dina lån och krediter för att sänka dina kostnader? Här har vi samlat en mängd långivare på marknaden som alla erbjuder lån på 70 000 kr med olika villkor och krav. Tack vare att de flesta långivare idag använder sig av BankID för verifiering går lånet ofta att få beviljat snabbt och enkelt och pengarna kan finnas tillgängliga på ditt konto redan samma dag. Dessutom finns det många långivare som erbjuder snabblån utan kontroll hos UC, utan de använder sig i stället av andra kreditupplysningsföretag där prövningen inte finns synlig för andra banker. På så sätt påverkas inte din kreditvärdighet negativt om du vill ansöka om större lån i framtiden.

Låna 70000 kr snabbt och smidigt

Att ansöka om lån hos de större bankarna kan vara ganska tidskrävande. De vill kontrollera din betalningshistorik och sedan kan själva överföringen även ta några bankdagar. Här har du dock möjlighet att hitta långivare som erbjuder direkt utbetalning så att du därmed kan ha pengarna på ditt konto redan samma dag. Det gör att du kan låna 70 000 kr snabbt och smidigt och göra den investering du önskar eller betala den stora fakturan i tid, utan att riskera onödiga förseningsavgifter. Tänk dock på att lån med snabba utbetalningar ofta innebär högre kostnader och striktare villkor, så var noggrann med att välja det alternativ med bäst ränta och en amorteringstid som passar dig för att göra lånet så förmånligt som möjligt.

Låna 70000 kr trots betalningsanmärkning

En sak som många av de större bankerna tittar efter när du ansöker om lån är om du har några tidigare betalningsanmärkningar. Dessa får du om du inte betalat en räkning i tid och dyker då upp som en notis när banken gör en kreditprövning hos UC, vilket kan minska dina chanser att få lånet beviljat. Det finns dock långivare som i stället väljer att titta på hur din ekonomiska situation ser ut idag och som godkänner lånet om de anser att din inkomst är stabil för att ses som en tillräcklig säkerhet. 

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 70000 kr med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 144 månader (12 år) och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %