Låna 80000 kr på nätet

Med hjälp av vår jämförelsesajt kan du snabbt och enkelt hitta de långivare som erbjuder lån på 80 000 kr utan kontroll hos UC. Det finns även de som beviljar lån trots att du har anmärkningar och skulder hos Kronofogden och långivare som erbjuder direkt utbetalning. Allas ekonomiska situation ser olika ut och därför är det bra att det finns så otroligt många långivare med olika typer av villkor och möjligheter. Kanske behöver du låna 80 000 kr till en bil eller för att samla dina lån och krediter för att sänka dina månadskostnader? Jämför då de långivare som finns samlade här för att hitta det alternativ som passar bäst just för dig och dina förutsättningar. 

Låna 80000 kr snabbt och smidigt

Att få ett lån hos de större bankerna kan ofta ta lång tid. Först och främst att få lånet beviljat, men sedan också för pengarna att bli tillgängliga på ditt konto. Genom att ansöka om ett snabblån går processen betydligt fortare då allt sker via internet. Du börjar med att använda vår jämförelsesajt för att hitta den långivare som passar dig och skickar sedan in din ansökan genom att verifiera din identitet med BankID. Många långivare online är tillgängliga dygnet runt och kan därför godkänna ditt lån och sätta in pengarna på ditt konto redan samma dag, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för dig som behöver pengarna snabbt och enkelt.

Låna 80000 kr trots skuldsaldo 

Oavsett om du har en tidigare eller pågående skuld hos Kronofogden kan detta ställa till det för dig när du ska ansöka om lån, men det finns långivare som tillåter detta. Du kanske behöver pengarna för att finansiera din skuld och göra dig av med onödiga månadskostnader, och då väljer dessa långivare att kontrollera din nuvarande ekonomiska situation i stället för att fokusera på din betalningshistorik. Har du en regelbunden inkomst och om skulderna ligger långt tillbaka i tiden finns det flera långivare som kan hjälpa dig med ditt lån, men det finns alltså till och med de som godkänner aktiva skulder hos Kronofogden.

Till exempel Ferratum lånar pengar trots betalningsanmärkningar. Dina anmärkningar skall vara äldre än 6 månader och du får ha maximalt 6 anmärkningar. Ferratum godkänner under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkning. Ansök om lån från Ferratum här.

Ferratum lånar pengar trots anmärkning.

Låna 80000 kr billigt – med låg ränta 

En annan sak att titta efter när du ansöker om ett snabblån eller privatlån är vilken ränta långivaren erbjuder. Dessa typer av lån har ofta en lite högre ränta eftersom de innebär en större risk för långivaren och är tänkta att betalas tillbaka inom en betydligt kortare tid än de flesta större lån.

Räntesatsen ser dock olika ut hos olika långivare och baseras ofta på din kredithistorik. Jämför därför räntorna noggrannt hos de olika långivarna och välj den som erbjuder dig så låg ränta som möjligt för att undvika onödiga kostnader.

Billigt lån från Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank erbjuder lån, med låg ränta. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av de största bankerna i både Europa och världen med 133 miljoner kunder i över 45 länder. I Sverige har Santander Consumer Bank 450 000 kunder.

  • Santander Consumer Bank har blivit sedd till världens bästa bank tre gånger
  • Ingen avi- eller uppläggningsavgift när du ansöker online
  • Ny kund garanti

Du kan låna mellan 10 000–350 000 kronor.  Du väljer själv återbetalningstid upp till 144 månader (12 år) och kan när som helst lösa lånet utan kostnad.

  • Låna 10 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet
  • Ränta från 3,95–12,95 %
  • Löptid: 2 – 12 år
  • Uppläggningsavgift: 0 kr online
  • Avi-avgift: 0 kr
  • Lånebesked direkt

Räntespann effektiv ränta: 4,02-13,75 %